Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το γραφείο μας

................................
Το γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας στην οδό Κεφάλα 3 πλησίον του δημοτικού parking. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και έχοντας πάντα γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Παράλληλα, με την χρήση νέων τεχνολογιών μειώνουμε λειτουργικά κόστη και μπορούμε να προσφέρουμε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους ανά κλάδο συνεργάτες (ορκωτούς λογιστές, δικηγόρους, εργατολόγους, συμβολαιογράφους, γεωπόνους, μελετητές, μηχανικούς έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε πλήρη κάλυψη για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά την επιχείρηση σας. 

 

Ποιοί είμαστε

Δικαίος Ιωάννης

Λογιστής - Φοροτεχνικός Α΄ Τάξης

 

Βαλιδά Σταυρούλα

Λογίστρια - Φοροτεχνικός Β'  Τάξης

 

 

Πτυχιούχος Λογιστικής του ΑΤΕΙ Πειραιά

Με τις ικανότητές του και την διαρκή επιμόρφωση του, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις υποθέσεις και τα προβλήματα των πελατών, ανάλογα την ιδιαιτερότητα του καθενός. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της Λογιστικής και έχει την επίβλεψη μεγάλων εταιριών, δεκάδων μικρών επιχειρήσεων και εκατοντάδων φορολογούμενων. 

 

 

 

Κάτοχος Πτυχίου Λογιστικής του ΑΤΕΙ Μεσολογγίου

Διαθέτει εμπειρία στην επίλυση περίπλοκων και απαιτητικών υποθέσεων. Εξειδικεύεται συνεχώς στη διαχείριση εργασιακών και ασφαλιστικών θεμάτων, καθώς και στις διαδικασίες υπαγωγής των επιχειρήσεων σε επιδοτούμενα προγράμματα. Η εχεμύθεια, ο επαγγελματισμός, η συνεχόμενη κατάρτιση και εξειδίκευσή της είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της επαγγελματικής της πορείας.

 

Κωνσταντινίδου Άννα

Λογίστρια Φοροτεχνικός - Ασφαλιστικός Σύμβουλος

 

Ευκαιρίες καριέρας

................................................

Πτυχιούχος τμήματος χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής

Διαθέτει τη απαραίτητη εμπειρία στον κλάδο της λογιστικής που την καθιστούν ικανή να παρέχει πλήρης και αξιόπιστες λύσεις. Ειδικεύεται σε εργατικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα. Μπορεί να σας προτείνει λύσεις για όλους τους κλάδους ασφαλίσεων. Παρέχει συμβουλές σε θέματα διαχείρισης και Marketing ώστε να να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

 

  Έχουμε μάθει να επενδύουμε στους Ανθρώπους μας και να θεωρούμε το Δυναμικό μας το σημαντικότερο παράγοντα για την επιτυχία μας. Στο πλαίσιο αυτό, επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε με δραστήρια και ικανά στελέχη, πρόθυμα για δουλειά, με δίψα για μάθηση και με επαρκή ακαδημαϊκά προσόντα για να ενισχύσουν το Γραφείο μας.
Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στο Λογιστικό μας Γραφείο, στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για όλα τα Βιογραφικά θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

 

Γιατί εμάς

...................................

 
Εμπιστοσύνη

Με την άριστη γνώση μας στην νομοθεσία, την εργασιακή μας εμπειρία και την εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες με γνώμονα το συμφέρον σας.

Αμεσότητα

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προσφέρουμε την γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση που σας αξίζει και οι υποχρεώσεις σας να ολοκληρώνονται πάντα εμπρόθεσμα και χωρίς καθυστερήσεις.

Επικοινωνία

Προτεραιότητα μας είναι η έγκαιρη ενημέρωση σας για τα θέματα και αλλαγές που σας αφορούν ώστε να είμαστε ένας πολύτιμος συνεργάτης που θα βοηθήσει να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

 

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ